5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, standart baplara bakılırsa elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Derece: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Binanın bâtıninden zirya çın inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif önlaşılan yangın merdivenleridir.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çaldatmaıştığından güvenli olunmalıdır.

ölçün bir müstacel çıkış kapısı çoklukla 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata iye olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri üzere faktörler fiyatı etkisinde bırakır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik derunin tercih edilir.

 Fonksiyonel başüstüneğu derece dekoratif düşüncemlara da malik olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, müstacel çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine müsait olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Binaların strüktürsına müsait kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı saf otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu Yangın Kapısı nedenle yerini belli eden levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page